Biokrop Kranio-sakral terapi

Mange klienter har været gennem et behandlingsforløb hos mig. Nogle har været der et par enkelte gange, mens andre har været mere hyppige gæster. Alt afhænger af den enkeltes situation. 

På siden her, har jeg samlet et par stykker af de tilbagemeldinger, jeg har fået. Det er kun et lille udvalg, for generelt hører jeg meget positive ting om effekten af behandlingen. Faktisk er det så meget, at jeg bliver helt ydmyg over den effekt, som kranio-sakral teknikken tilbyder.

Klienterne spænder vidt: Mænd, kvinder, børn, teenagere, voksne og ældre. Jeg har hjulpet både håndværkere, der har fået ondt i kroppen efter mange års slid, og folk med kontorarbejde, der måske har siddet for meget ned. Ingen er ens – og jeg glæder mig altid over at møde og tage imod et nyt menneske. 

Anbefalinger:

Har du brug for anden form for hjælp, end jeg kan give dig med kranio-sakral terapi, så anbefaler jeg, at du tager kontakt til en af nedenstående:

Kiropraktisk klinik Holbæk

Susanne Skov Vendrup / Jesper Flemming Jensen

Ergomentor

Pernille Andersen, Ergonomisk rådgiver

Bo Jacobsen

Praktiserende psykolog.

Jeanette Witt

Psykoterapeut

5/5

"Jeanet evner at se dig, som den du er, og lytter på en måde, så du ved, at hun fuldt ud forstår dig. Hun er meget empatisk og nærværende"

Kvinde, 46 år
5/5

"Jeg har kun haft positive oplevelser med Jeanet og hendes behandling."

Mand, 42 år
5/5

"Kunne helt klart mærke en forskel på min krop. Det har givet mig en ro. Og mere overskud."

Marianne, tidligere stressramt

Biokrop  Kranio-sakral terapi
Søvej 23
3500 Værløse

Telefon og tidsbestilling: 28 15 48 75

Mail: jeanet@biokrop.dk