Vil du mærke dig selv fuldt og helt igen?

Forestil dig at løbe ud over badebroen og hoppe i vandet for enden af plankerne. Lige her og nu i januar vil det være det kolde gys, og du vil sikkert komme hurtigt op igen. Bagefter sitrer hele din krop, fordi du gjorde det – du hoppede i. Du mærkede noget nyt. Du mærkede hele din krop fra top til storetå.

Nogle af klienterne i Biokrop har sammenlignet en Biodynamics kranio-sakral behandling med at springe i søen. Pludselig kan du mærke noget, som du ellers ikke gør i hverdagen. Du er så vant til at bruge hovedet og glemmer at være det hele menneske, som du faktisk er.

Med den blide behandling, som kranio-sakral behandling er, skulle man ikke tro, at det kunne være så effektivt. Vi er vant til, at noget skal gøre lidt ondt, før det virker. Sådan behøver det ikke at være.

Her i januar giver jeg 50 kr. i rabat, hvis du tager imod tilbuddet og booker en startbehandling, hvor du kan finde ud af, om den udgave af kranio-sakral terapien, som jeg tilbyder, er noget for dig.

Så kan du belønne dig selv og måske bruge rabatten på en lille luksus, som en tak til dig selv for endelig at gøre noget ved det.

Jeg glæder mig til vi ses – de bedste hilsner, Jeanet – indehaver af Biokrop