Behandling for eftervirkninger af hjernerystelse

Hvis du har haft konstateret en hjernerystelse og oplever, at det er svært at slippe af med eftervirkningerne, kan kranio-sakral terapi i mange tilfælde hjælpe dig.

  1. Behandlingerne er meget blide og involverer kun let berøring. Der er hverken pres, knæk eller massage, som kan opleves ubehageligt og måske ligefrem skadeligt, når man har senfølger fra en hjernerystelse.
  2. Nogle klienter kan lidt ubevidst blive bange for at slå sit hoved igen og går derfor og spænder nakke- og halsmuskler unødigt op. Det giver en hovedpine, som kranio-sakral terapien kan hjælpe med at få løsnet op.
  3. Hvis du er mere lyd- eller lysfølsom end normalt, vil du være glad for en behandlingsform, hvor du kan opleve fuldstændig ro og afslapning. Du er velkommen til at ligge med lukkede øjne – terapien virker alligevel.
  4. Det er helt afgørende at sove godt om natten, når din krop og din hjerne skal komme sig efter en ulykke. Kranio-sakral terapi virker blandt andet ved at styrke dit nervesystem, så du nemmere kan slappe af og få et godt søvnmønster.
  5. Når du efter et par behandlinger kan mærke, at både din krop og dit hoved har det bedre, kommer du ind i en positiv spiral, som efterhånden vil gøre, at du kan det samme, som du kunne før din hjernerystelse .

    Du kan døgnet rundt bestille din tid til behandling i Værløse

* * * * *

“Efter min hjernerystelse har jeg haft sværere ved at huske og koncentrere mig. Når jeg har fået en behandling føles det nemmere at arbejde og jeg husker også bedre.”

Mand, 43 år, klient hos biokrop

* * * * *

Jeg sover bedre og er mere afslappet om dagen. Det føles som om, jeg nok skal komme igennem mit forløb, og Jeanet er en fantastisk behandler med meget stort nærvær.”

Kvinde, 33 år, klient hos biokrop

* * * * *

“Jeg kunne næsten ikke gå udenfor lige efter min hjernerystelse – alt for meget larm og lys. Hos Jeanet fandt jeg det, som jeg havde brug for til at komme igang igen”

Kvinde, 69 år, klient hos biokrop