Starttilbud

550,-

Første gang hos Biokrop, hvor vi sammen finder ud af, om en biodynamics-behandling vil hjælpe i din situation. 75 minutter inkl. samtale og indledende behandling

Behandling I

2200,-

Det korte forløb, som hjælper dig effektivt med dit problem. Består af fire sessioner á 75 minutter hver med 7-14 dages mellemrum

Behandling II

3200,-

Seks sessioner á 75 min, som placeres optimalt henover 2-3 måneder. Det lidt længere forløb, som kommer lidt dybere

Enkelt

750,-

Har du bare brug for en enkelt behandling? En behandling varer 75 minutter

Klippekort

2200,-

Fire enkelt-behandlinger købt på én gang. Skal bruges inden for et år

Børn

400,-

Børn fra 0 år til og med 14 år har brug for en kortere behandling på max. 45 minutter

* * * * *

“Jeg var ikke helt sikker på, hvordan jeg ville reagere på behandlingerne, men det var virkelig effektivt. Jeg kommer igen …”

Mand, 43 år, klient hos Biokrop

Kranio-sakral terapi til fair priser

Ved første øjekast ser det måske ud til at være lidt dyrere at være klient hos Biokrop. Men jeg tror meget på, at der skal være tid til det hele, og jeg afsætter derfor længere tid til hver behandling, end du ellers ser.

Derfor varer en kranio-sakral behandling 75 minutter hos mig. Når først du er kommet afsted, og vi er kommet i gang, kan vi lige så godt gå så dybt som muligt. På den måde bliver behandlingsforløbet faktisk endnu mere effektivt. Hvis det samlede forløb kan bestå af færre sessioner, sparer du både noget af besværet og transporttiden – og den samlede pris bliver også lavere.

Børn har dog ikke brug for så lang en behandling. Derfor er prisen på en kranio-sakral behandling til babyer og børn også lavere.

Du kan betale kontant eller via MobilePay efter behandlingen i klinikken. Hvis du vil bestille et behandlingsforløb eller et klippekort, aftaler vi det, når vi mødes.

Er der tilskud til Kranio-sakral behandling?

Der er endnu ikke mulighed for offentlige tilskud eller tilskud fra Sygesikringen Danmark, men efterhånden som behandlingsformens gode resultater bliver mere kendt, kan vi håbe på, at det kommer til at ske.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) gennem KST-foreningen, så derfor er prisen på behandlingen fritaget for moms.

Andre muligheder

Der kan tænkes mange situationer, så spørg, hvis vi skal lave en speciel aftale: – hjemmebesøg, virksomhedsordning, etc.

Afbud

Hvis du har bestilt tid og ikke dukker op, har jeg holdt tiden fri til dig uden grund og er derfor nødt til at opkræve det fulde beløb