Når du har bestilt din tid, får du altid en automatisk bekræftelse på SMS. Du kan også ringe/skrive til mig på 28 15 48 75

Hvorfor kranio-sakral terapi?


Som erfaren kranio-sakral terapeut med speciale i den nye terapiform, som bliver kaldt biodynamics, har jeg set mange klienter opleve det ene positive resultat efter det andet ved at have gennemgået et behandlingsforløb hos mig. Jeg vil gerne invitere dig ind i den gruppe af tilfredse klienter, så du også kan opleve nogle af de samme resultater!

Det skulle gerne være rigtig nemt at booke en tid hos mig igennem min integrerede online tidsbestilling. Du kan finde information om de tilgængelige tider i bookingsystemet og booke den tid, der passer dig bedst. Du slipper for at vente i telefonen, og du får svar og bekræftelse på din tidsbestilling med det samme. Du får også en venlig reminder på sms på dagen inden vores aftale.

Når du ankommer til min klinik, vil jeg gøre mit bedste for, at du skal opleve en rolig og afslappende atmosfære. Er det første gang vi ses, giver jeg dig en grundig forklaring om, hvad du kan forvente af behandlingen. Selve behandlingen foregår med lette berøringer, mens du er fuldt påklædt. Du vil opleve, hvordan jeg arbejder med din krop for at løsne op for spændinger og forbedre både blodcirkulation og nervesystem. Bagefter vil du føle dig afslappet og måske endda træt – samtidig med at du kan opleve at være fyldt med energi.

Tag det første skridt og book en tid hos mig i dag! Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig og din krop.

Med venlig hilsen

Jeanet Keil

Kranio-sakral terapeut med speciale i biodynamics.