Kranio-sakral terapi i København og Værløse

Hvornår kan du få din behandling? Det nemmeste er at bruge online-tidsbestillingen, som altid står åben. Så bestemmer du selv, og du får en tid, som passer dig. Du kan booke din aftale med det samme og betaler først på dagen.

Du kan også ringe til mig på telefonen, som jeg altid besvarer, hvis jeg har mulighed for det. Du kan lægge en besked, og så ringer jeg tilbage kort efter. Mit telefonnummer er 28 15 48 75 

Endelig kan du skrive direkte til mig i en mail på: jeanet@biokrop.dk

Sender du noget med posten er adressen: Biokrop, Søvej 23, 3500 Værløse. CVR-nummer er 38873946

Jeg arbejder i to forskellige klinikker, så du kan få behandling både i Værløse og København

Kranio-sakral terapi klinikken i Værløse på Søvej 23

Klinik: Søvej 23, 3500 Værløse

Jeg har klinik på min privatadresse i vores nybyggede hus. Der er roligt og god plads i mit behandlerlokale, som kun bliver brugt til kranio-sakral terapi. Du kan nemt parkere i vores indkørsel. Jeg har åbent for behandling i Værløse tirsdag til lørdag. Torsdag har jeg åbent om aftenen.

Kranio-sakral terapi klinikken i København på Nørregade 41,

Klinik i København: Nørregade 41, 1165 Kbh K

Hver mandag har jeg åbent for behandling i midten af København – lige ved Nørreport. Når du bestiller en ‘københavnertid’, får du en kode, så du kan lukke dig ind fra gaden og tage elevatoren op på 4. sal. Så henter jeg dig i venteværelset.

* * * * *

“Jeg faldt lidt i søvn under behandlingen. Da jeg vågnede op igen følte jeg mig virkelig godt tilpas og mine smerter var faktisk forsvundet.”

Kvinde, 19 år, klient hos biokrop