Find dig selv igen og mærk din krop

Forestil dig at løbe ud over badebroen og hoppe i vandet for enden af plankerne. Det meste af året vil det være det kolde gys, og du vil sikkert komme hurtigt op igen. Bagefter sitrer hele din krop, fordi du gjorde det – du hoppede i. Du mærkede noget nyt. Du mærkede hele din krop fra top til storetå.

Nogle af klienterne i Biokrop har sammenlignet en Biodynamics kranio-sakral behandling med at springe i søen. Pludselig kan du mærke noget, som du ellers ikke gør i hverdagen. Du er så vant til at bruge hovedet og glemmer at være det hele menneske, som du faktisk er.

Med den blide behandling, som kranio-sakral terapi er, skulle man ikke tro, at det kunne være så effektivt. Vi er vant til, at noget skal gøre lidt ondt, før det virker. Sådan behøver det ikke at være.

Kranio-sakral terapi er en enkel tilgang til at have det godt. Behandlingerne sigter mod at balancere både din krop og dit sind. Derfor kan terapien have en positiv indvirkning på mange områder af dit liv, og du vil sandsynligvis opleve bedre søvn, lavere stressniveau og et generelt velvære.

  1. Kranio-sakral terapi kan hjælpe med at lindre spændinger og øge bevægelsesfriheden i din krop, så du kan mærke din krop på en mere nærværende måde.
  2. Gennem forskellige greb og teknikker kan kranio-sakral terapi hjælpe med at forbedre blodcirkulationen og på den måde øge følelsen af velvære og styrke centralnervesystemet.
  3. Kranio-sakral terapi kan hjælpe med at skabe en større bevidsthed om dit åndedræt og vejrtrækning, så du får nemmere ved at opnå fysisk og mental afslapning.
  4. Gennem terapien kan man lære at lytte til sin egen krops signaler og mærke efter, hvad der føles godt og ikke godt. Det vil hjælpe dig med at øge din selvindsigt og selvbevidsthed.
  5. Kranio-sakral terapi kan hjælpe med at skabe en dybere forbindelse mellem dig selv og dine følelser.

    Du kan døgnet rundt bestille din tid til behandling i København eller Værløse

* * * * *

“Jeg har fået mere styr på de signaler, som min krop giver mig. På den måde er det nemmere for mig at sige fra, når det ellers bliver for meget”

Kvinde, 23 år, klient hos biokrop

* * * * *

“Jeg havde en periode med forskellige udfordringer på min arbejdsplads, så jeg var nødt til at melde mig syg i længere tid. Behandlingerne hos Jeanet gjorde, at jeg kom tilbage i arbejde og tror på, at jeg kan klare det fremover.”

Peter, 36 år, klient hos biokrop

* * * * *

“Den rolige og afslappede fornemmelse, som jeg får under en behandlig, kan jeg tage med mig og fremkalde derhjemme, hvis tingene er ved at gå op i en spids for mig.”

Kvinde, 51 år, klient hos biokrop