Genopdag dig selv, mærk din krop igen

Forestil dig, at du sprinter ud på badebroen, tager springet og plasker ned i det iskolde vand. Det meste af året vil det være en adrenalinpumpende oplevelse, og du vil sikkert skynde dig op igen. Men bagefter vibrerer hele din krop – vibrerer af stolthed over, at du gjorde det – du tog springet. Du oplevede noget nyt. Du mærkede din krop fra hovedbund til tåspids.

Nogle af klienterne hos Biokrop har sammenlignet den første kranio-sakral behandling med at springe i vandet og få kroppen til at vibrere på en behagelig måde bagefter. Pludselig mærker du ting, du ellers ville overse i dagligdagens travlhed. Vi bliver ofte så indfanget i vores tankevirvar, at vi glemmer kroppen, og at vi er mere end blot vores tanker i hovedet. Vi er hele mennesker.

Kranio-sakral terapi kan ved første øjekast virke ineffektiv, fordi det foregår så blidt og behageligt. Du er måske vant til, at hvis noget skal virke, skal det helst gøre lidt ondt. Men sådan behøver det ikke at være.

Kranio-sakral terapi er en simpel vej til velvære. Behandlingerne stræber efter at skabe balance i både din krop og dit sind. Derfor kan terapien have positiv indflydelse på mange aspekter af dit liv, og du vil sandsynligvis opleve forbedret søvn, mindsket stress og en generel øget livskvalitet.

  1. Kranio-sakral terapi kan hjælpe med at lindre spændinger og øge bevægelsesfriheden i din krop, så du kan mærke din krop på en mere nærværende måde.
  2. Gennem forskellige greb og teknikker kan kranio-sakral terapi hjælpe med at forbedre blodcirkulationen og på den måde øge følelsen af velvære og styrke centralnervesystemet.
  3. Kranio-sakral terapi kan hjælpe med at skabe en større bevidsthed om dit åndedræt og vejrtrækning, så du får nemmere ved at opnå fysisk og mental afslapning.
  4. Gennem terapien kan du lære at lytte til sin egen krops signaler og mærke efter, hvad der føles godt og ikke godt. Det vil hjælpe dig med at øge din selvindsigt og selvbevidsthed.
  5. Kranio-sakral terapi kan hjælpe med at skabe en dybere forbindelse mellem dig selv og dine følelser.

    Du kan døgnet rundt bestille din tid til behandling i Værløse

* * * * *

“Jeg har fået mere styr på de signaler, som min krop giver mig. På den måde er det nemmere for mig at sige fra, når det ellers bliver for meget”

Kvinde, 23 år, klient hos biokrop

* * * * *

“Jeg havde en periode med forskellige udfordringer på min arbejdsplads, så jeg var nødt til at melde mig syg i længere tid. Behandlingerne hos Jeanet gjorde, at jeg kom tilbage i arbejde og tror på, at jeg kan klare det fremover.”

Peter, 36 år, klient hos biokrop

* * * * *

“Den rolige og afslappede fornemmelse, som jeg får under en behandlig, kan jeg tage med mig og fremkalde derhjemme, hvis tingene er ved at gå op i en spids for mig.”

Kvinde, 51 år, klient hos biokrop