Sig farvel til muskelsmerter

Alt for mange døjer med smerter i hverdagen. Muskelsmerter sidder ofte i nakke eller skuldre, men viser sig også tit ved ondt i lænden, baldemuskler eller underarmsmuskler. Det er desværre en alt for almindelig tilstand og 10-20 procent af danskerne har ofte ondt et eller andet sted i kroppen, uden at man kan sige nøjagtigt hvorfor.

  1. Biodynamics, der er en nyere form for kranio-sakral terapi, er specielt velegnet til behandling af muskelsmerter, fordi der er fokus på hele kroppen.
  2. Terapien kan hjælpe med at behandle muskelsmerter ved at løsne spændinger og forbedre blodcirkulationen i kroppen.
  3. Kranio-sakral terapi sigter mod at forbedre din generelle sundhed og velvære. Det sker blandt andet ved at styrke dine muskler og dit nervesystem.
  4. Muskler og led kan godt føles lidt stive, når det gør ondt. Kranio-sakral terapien åbner for mere bevægelighed og mere balance i kroppen.
  5. Forskning viser, at muskelsmerter nemmere opstår, når man gennemlever en periode med stress og følelsesmæssige udfordringer. Her hjælper terapien ved at tilbyde dyb afslapning for både krop og sind.

    Du kan døgnet rundt bestille din tid til behandling i Værløse

* * * * *

“Jeg har haft en arbejdsskade i min ryg, som jeg stadig kan mærke nogle smerter fra. Det fortager sig altid, når jeg har været til behandling hos Jeanet. Jeg anbefaler meget gerne.”

Marie, klient hos biokrop

* * * * *

I flere år har jeg kunnet mærke en smerte stråle ud i min arm, selv om lægerne ikke har kunnet finde noget. Det er først nu med de kranio-sakrale behandlinger, at jeg har fået det bedre.

Mand, 72 år, klient hos biokrop

* * * * *

“Selv om jeg normalt er en aktiv dame, må jeg erkende, at jeg har fået nogle ubehagelige smerter, som på et tidspunkt så ud til ikke at ville forsvinde. Heldigvis fik jeg anbefalet at gå til biodynamics-behandling, og det har hjulpet virkelig meget.”

Kvinde, 67 år, klient hos biokrop