Slut med hovedpine?

Der er mange gode grunde til at prøve kranio-sakral terapi mod hovedpine. Her er fem ting, som er værd at tænke over, hvis du lider af hovedpiner og gerne vil have hjælp til at slippe af med dem:

  1. Kranio-sakral terapi er en blid, naturlig behandlingsform, der ikke involverer medicin eller invasive teknikker. Det betyder, at du undgår bivirkninger og eventuelt ubehag, der kan være forbundet med andre former for behandling.
  2. Kranio-sakral terapi har vist sig at være effektiv mod forskellige typer af hovedpine, herunder spændingshovedpine, migræne og hovedpine på grund af stress.
  3. Behandlingen hjælper med at løsne spændinger og blokeringer i kraniosakralsystemet, som er det system af membraner og væsker, der omgiver og beskytter hjernen og rygmarven. Det kan give færre smerter og en næsten ‘luftig’ følelse af velvære.
  4. Kranio-sakral terapi kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen i hovedet og nakken, som så kan være med til at lindre hovedpine.
  5. Behandlingen er også med til at øge bevægeligheden i din nakke og dine skuldre, og på den måde forhindre fremtidige hovedpineanfald.

    Du kan døgnet rundt bestille din tid til behandling i Værløse

* * * * *

“Så længe jeg kan huske, har jeg haft problemer med migræneanfald, der kunne vare flere dage. Når jeg har været hos Jeanet til en behandling føler jeg mig både mere energisk og mere afslappet. I dag har jeg kun meget sjældent nogle korte migræneanfald”

Kvinde, 48 år, klient hos biokrop

* * * * *

“Jeg har haft spændingshovedpiner på grund af stress i mit arbejdsliv. Jeg havde konstante smerter i nakken og på bagsiden af hovedet, og jeg følte mig hele tiden træt. Behandlingerne har været en stor hjælp for mig både på arbejdet og i min hverdag generelt.”

Rasmus, klient hos biokrop

* * * * *

“Mit humør er ikke altid det bedste, og det sætter sig, så jeg får hovedpine på grund af spændinger i nakken. Efter behandling føler jeg mig i bedre humør, og så går hovedpinerne også væk.”

Kvinde, 26 år, klient hos biokrop