Sov godt – din søvn er vigtig for dit velvære

Er det svært at falde i søvn, når du går i seng? Er det efterhånden lang tid siden, du har følt dig frisk og udhvilet? Jeg har haft en del klienter, der har haft svært ved at sove og finde ro på en naturlig måde, og har i løbet af nogle behandlinger hjulpet dem til at få et bedre søvnmønster.

  1. Kranio-sakral terapi hjælper med at øge blodcirkulationen i hovedet og nakken, hvilket kan være med til at forbedre søvnkvaliteten.
  2. Behandlingerne hjælper med at styrke dit nervesystem, så din krop nemmere kan regulere døgnrytmen og på den måde forbedre din søvn.
  3. Kranio-sakral terapi sigter mod at skabe balance mellem krop og sind, så du oplever mindre uro i kroppen om natten og bliver bedre til at give slip på myldretanker
  4. Du kan skære ned på brug af sovepiller og anden medicin, når dit nervesystem er styrket og gør det nemmere at slappe af.
  5. Det er simpelthen nemmere at falde i søvn, når du har det godt og både din krop og dit sind er i balance. Når du kan gå i seng med en fornemmelse af velvære, vil dine søvnproblemer mindskes.

    Du kan døgnet rundt bestille din tid til behandling i Værløse

* * * * *

“Hvis jeg ligger og tænker på alt muligt, inden jeg skal sove, kan det godt være svært at falde i søvn. Men når jeg har været til behandling sover jeg som et lille barn i flere uger efter.”

Mand, 38 år, klient hos biokrop

* * * * *

Jeg har haft svært ved at sove fordi jeg har haft ondt i nakken og i ryggen og ikke kunne finde en god stilling at ligge i. Det har hjulpet at få behandlinger.”

Kvinde, 19 år, klient hos biokrop

* * * * *

“På et tidspunkt havde jeg svært ved at sove om natten og begyndte at tage sovepiller for at falde i søvn. Pillerne virker, men jeg vil alligevel gerne kunne klare mig uden dem, og her har kranio-sakral terapi vist sig at give mig, hvad jeg har brug for.”

Mand, 57 år, klient hos biokrop