Hold fast i en hverdag med overskud

Det er en rigtig god idé at holde fast i den fremgang og følelse af at være i balance, som kranio-sakral terapi giver dig. Hvis dine omgivelser ikke forandrer sig så hurtigt, som du selv gør, kan det være fantastisk at komme til en behandling med fokus på vedligehold af de resultater, som du allerede har opnået. Du skal ikke føle det som et pres, og det kan sagtens være med måneders mellemrum.

  1. Kranio-sakral terapi styrker dit nervesystem, og det kan hjælpe med at forbedre din koncentration, så du kan fokusere på det, du gerne vil nå i din hverdag.
  2. Behandlingerne hjælper med din fysiske og mentale afslapning, som er gavnligt for dit velvære, hvis du har været gennem en travl eller stressende periode
  3. Kranio-sakral terapi øger bevægelsesfriheden i kroppen og gør det nemmere at holde din krop i balance og undgå nye skader.
  4. Det er nemmere at forebygge smerter end at lade dem komme tilbage og sætte sig fast i områder, du allerede har fået behandlet.
  5. Negative følelser har sværere ved at overmande dig, når du har været til behandling og har oplevet den ro og det nærvær, som terapien giver dig.

    Du kan døgnet rundt bestille din tid til behandling i Værløse

* * * * *

“Efter at have været til kranio-sakral terapi føler jeg mig mere tilstede i min krop og har en bedre forståelse af, hvad der er vigtigt for mig.”

Kvinde, 42 år, klient hos biokrop

* * * * *

Jeg har fået en generel sundere livsstil efter at være startet på kranio-sakrale behandlinger. Det er blevet nemmere at holde fast i de gode ting, der sker i mit liv.”

Laura, klient hos biokrop

* * * * *

“Jeg gik til kranio-sakral terapi for at slippe for smerter i nakken, men efter nogle få sessioner lagde jeg mærke til, at jeg også føler mig mere afslappet og mindre stresset i hverdagen. Terapien har hjulpet mig med at finde en dybere forbindelse til mig selv”

Anne, 51 år, klient hos biokrop